Aquest dimecres al mati, l’Ajuntament de Sant Cugat juntament amb Sant Cugat Empresarial, han organitzat una ruta dirigida a les empreses del municipi, on s’han donat a conèixer des d’una perspectiva més propera, alguns dels llocs més emblemàtics de Sant Cugat.

L’itinerari ha començat al Mercat Vell, un espai per a gurmets on comprar, menjar, beure, descobrir i compartir experiències gastronòmiques. La ruta ha continuat fins al Monestir de Sant Cugat, un dels majors exponents de l’art medieval a Catalunya, i símbol de la ciutat. A l’interior del Claustre, una de les joies romàniques més importants d’Europa, les empreses han pogut gaudir d’un fantàstic esmorzar.

Posteriorment, la comitiva s’ha dirigit al Celler Modernista, un espai de gran bellesa i singularitat, situat al centre de la ciutat, ideal per organitzar-hi esdeveniments com concerts o recitals.

A continuació, el grup s’ha desplaçat al Teatre-Auditori Sant Cugat, un equipament amb una superfície de 5.615m2, i amb un dels escenaris més grans del país, ideal per dur-hi a terme tot tipus d’actes.

Finalment la darrera parada de la ruta, ha estat el Mercantic, un centre de referència per als amants de les antiguitats, amb grans possibilitats d’atrezzo, serveis gastronòmics, artístics i de so.

Galeria d’imatges del ‘Fam Trip’