La competició masculina, que compta amb 11 equips catalans d’un total de 14, canvia la seva denominació a PARLEM OK LLIGA des d’aquesta nova temporada fins a la 2023-2024.

La companyia de telecomunicacions Parlem Telecom, associada a Sant Cugat Empresarial, i la Reial Federació Espanyola de Patinatge han arribat a l’acord de patrocini de l’OK Lliga d’hoquei patins fins a la temporada 2023/2024. Una aposta pels seus clubs, els seus esportistes i els seus aficionats que com a canvi més important farà que la màxima competició masculina passi a denominar-se Parlem OK Lliga des d’aquesta temporada 2021-2022.

Aquest canvi confirma Parlem com a soci clau de la Federació, en moments difícils com l’actual, per reforçar el desenvolupament de la competició i dels clubs d’hoquei patins, que tenen una gran tradició a Catalunya, on aquest esport està arrelat a múltiples llocs. De fet, 11 dels 14 equips de l’OK Lliga són, actualment, de municipis catalans.

En paraules d’Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem Telecom, la companyia de telecomunicacions “està compromesa amb l’esport català” i l’acord assolit amb l’OK Lliga suposa “reforçar els nostres vincles en tot el territori com a operadora de proximitat, que defensa valors compartits amb l’hoquei patins del país, com són la solidaritat, el compromís o la identitat. Estem segurs que aquesta aliança serà molt beneficiosa per al futur d’un esport emblemàtic de Catalunya”.