Sabadell Assegurances s’afegeix, al costat de Zurich Assegurances al fons que un centenar d’asseguradores han constituït a través de l’Associació Empresarial de l’Assegurança (UNESPA) per protegir el personal sanitari que lluita contra la COVID-19. UNESPA subscriurà una assegurança de vida col·lectiva i una assegurança de subsidi per hospitalització per 700.000 professionals que treballen en hospitals, clíniques i ambulatoris públics i privats; així com en residències de gent gran.

La asseguradores uneixen les seves forces per protegir el personal sanitari que lluita per contenir el coronavirus a Espanya. Un centenar d’entitats han aportat 37 milions d’euros per constituir un fons solidari. Amb aquests diners UNESPA subscriurà una assegurança de vida col·lectiva que cobrirà la mort per causa directa de la COVID-19 dels que tenen cura de la salut de tots els ciutadans en la present crisi sanitària, així com un subsidi per als que resultin hospitalitzats.

Els professionals que comptaran amb aquesta protecció seran els metges, infermers, auxiliars d’infermeria, zeladors i personal d’ambulàncies que formen part del Sistema Nacional de Salut i es trobin involucrats directament en la lluita contra el coronavirus. Estaran coberts tant aquells que treballen en hospitals, clíniques i ambulatoris públics, com els que ho fan en centres de el sector privat. Aquesta assegurança col·lectiva també protegirà als metges, infermers, auxiliars d’infermeria i zeladors que treballen per a residències de gent gran; ja siguin públiques o privades.

Aquesta iniciativa sectorial se suma als projectes que, amb caràcter individual, ha posat en marxa Banc Sabadell en les últimes setmanes.

Font: Banc Sabadell