En el període 2021-25 està previst fer 50 instal·lacions que abaratiran el cost del kw a l’entorn d’un 25% i reduiran les emisions de CO2.

El CEO de Sisquella Grup, Lluís Sisquella, i la CEO de Chint Energy, Luz Ma, van signar aquest dilluns un acord per a la instal·lació de 15 Mw de panells fotovoltaics en els propers 5 anys.

Els beneficiaris seran els clients industrials del Grup Sisquella que, a més, gaudiran d’un Pla de Finançament especial i podran reduir els seus IBI i IAE, segons el municipis on es localitzin les naus industrials. El període de recuperació de la inversió s’estima entre 3 i 7 anys i els avantatges fiscals ajuden les empreses a prendre la decisió en uns moments en què l’Agenda 2030 i les voluntats governamentals donen suport i impulsen actuacions com aquesta.

Chint Astronergy es un dels principals fabricants mundials de plaques fotovoltaiques i aquest any ha estat escollit per la prestigiosa revista internacional PLV TECH com a fabricant de la millor placa fotovoltaica del món 2020. La companyia té previst establir acords en l’àmbit de l’Estat amb diferentes plataformes industrials i associacions empresarials que permetran assolir nivells de generació d’energia sostenible i neta d’uns 500 Mw.

Amb aquest acord, SisquellaGrup esdevé la primera plataforma del Vallès d’aconseguir la confiança del grup xinés Chint, un dels principals actors internacionals en aquesta àmbit. Lluís Sisquella, CEO de Sisquella Grup remarca que “amb aquest acord amb el grup Chint, podrem oferir als nostres clients una important reducció de costos energètics i d’emissions de CO2”, i que “els posem a l’abast un retorn ràpid de la inversió i la possibilitat de finançament, de manera que no han de desemborsar diners”. Sisquella destaca que l’aliança amb Chint també pot ser una oportunitat per a les 650 comunitats de veïns que el seu grup administra. “Parlem d’uns processos que afecten tant els àmbits industrials com els domèstics, i tots se’n podran beneficiar”. 

“A Espanya comptem amb unes 8.000 instal·lacions fotovoltaiques, mentre que a Alemanya ja en tenen 1.800.000. Entrem en un procés de creixement exponencial en la generació d’energies sostenibles i l’acord amb SisquellaGrup és un avenç en el nostre creixement a
Espanya”, va afirmar Luz Ma, CEO de Chint Energy.

Sisquella Grup signa un acord amb Chint Energy

Font: Sisquella Grup