FundIMGuardonat amb una de les beques esportives GAES, el projecte ‘Persegueix el teu somni’, impulsat per la Fundació Dr. Iván Mañero, consisteix a unir corrent els quatre punts cardinals de l’Espanya peninsular (3.600 quilòmetres) en menys de dos mesos per aconseguir engegar un dispensari sanitari a Guinea Bissau. Gràcies a la Beca GAES, els fons per al dispensari estan garantits si el corredor voluntari de la Fundació, Alfredo Corralero, aconsegueix el repte esportiu.

Per a poder aconseguir el seu objectiu, la Fundació obra diferents possibilitats de col·laboració:

1-   Patrocinant quilòmetres, els quilòmetres més rellevants: el 0 fins el ¿? (inici del Projecte), el 1.000, el 2.000, el 3.000 i el 3.600 (projecte aconseguit)

2-   Implicant als empleats d’una empresa per apadrinar 1 quilòmetre= 1 euro, a través d’una acció de Responsabilitat Social Corporativa

3-   Amb productes esportius, aliments especialitzats, material (llistat disponible) que necessiti el corredor: Alfredo Corralero.

4-   Duent a terme diferents accions i activitats, que es poden proposar i que poden ajudar a tirar endavant el projecte. (caminada solidaria, festes benèfiques, xerrades que recolzant el projecte)

Per a poder tenir tota la informació del projecte, podeu accedir aquí, a on s’explica la visibilitat que ofereix a les empreses col·laboradores i totes les possibilitats que ofereix la participació.

Informació de contacte:

Pilar Bassas Vila. Tlf 629709524 / pilar@fundacionivanmanero.org