La 15º edició de la Jornada Solidària d’HP, que ha transcorregut amb èxit sota un format virtual, ha comptat amb una participació rècord per part dels empleats dels diferents centres de la companyia a Espanya.

HP ha conclòs la celebració de la seva 15è edició de Jornada Solidària, que enguany s’ha realitzat en format virtual i que s’ha desenvolupat al llarg de diversos mesos sota el nom HP Charity Journey 2020 i amb la qual la companyia ha aconseguit recaptar més de 51.000 euros. Els beneficis aniran destinats al finançament de cinc projectes solidaris d’entitats sense ànim de lucre, totes elles propostes per empleats de la companyia.

En aquesta edició, els empleats d’HP van presentar un total de 35 projectes, batent el seu propi rècord gràcies a l’edició de la primera Fira d’Entitats Socials organitzada a finals de febrer.

D’entre totes les entitats proposades, els empleats d’HP van decidir donar els fons recaptats a:

Fundació Friends: que dóna suport a joves amb síndrome d’asperger. Es finançarà el projecte ‘I want to work’, una iniciativa de capacitació en competències socials i ocupacionals específiques per a joves i adults amb Trastorn de l’Espectre Autista.

Fundació Iván Mañero: que centra els seus esforços a millorar la integració escolar a Guinea Bissau. Els fons aniran destinats a l’ampliació de la CE- Escola Internacional Innova, que acull nens d’entre 6 i 10 anys de la comunitat rural de Bisselanca.

Asociación Amics d’El Xiprer: que treballa per a la inclusió de persones en risc d’exclusió social. El recaptat es farà servir per facilitar la integració al mercat laboral de persones socialment excloses, entre elles immigrants nouvinguts pendents de regularitzar la seva situació.

Fundación Prodis: que treballa per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual. Es finançaran les activitats de capacitació laboral, educatives, culturals i de lleure que desenvolupen, per millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.

Asociación Adopta a un Abuelo: en la qual els diners anirà destinat a ajudar en la missió fonamental d’acompanyar a persones majors en risc d’exclusió social perquè no se sentin soles.

“L’HP Charity Journey 2020 ha estat una edició única, en un any diferent, en què els voluntaris han representat més que mai el compromís social de la companyia, reinventant-se per dur a terme totes les activitats de manera virtual i no perdre així aquesta tradició tan solidària”, ha destacat Ramon Pastor, president mundial d’Impressió 3D i Fabricació Digital d’HP, en la cerimònia de cloenda de l’esdeveniment.

Font: HP