La roda de premsa de presentació de l’Informe va comptar amb la presència de Sant Cugat Empresarial.

El passat dilluns 3 de maig, Amat Immobiliaris va fer públic l’Informe de Mercat de l’any 2020 realitzant amb les seves dades, on explica com ha viscut el mercat de lloguer i venda, tant d’obra nova com de segona mà, durant un 2020 marcat per la pandèmia.

En el cas del mercat de lloguer, Amat Immobiliaris indica que l’any passat es van viure dos moments importants. El primer, que va afectar a tota la societat, el confinament causat per la COVID, i el segon, els canvis de marc legal que els van fer retirar tot el seu producte de lloguer de mercat de forma temporal per adaptar-se a la nova normativa. Tot i això, la companyia va fer un 2% més de nombre de contractes, sent juny i juliol els mesos més intensos, en part gràcies a seguir comercialitzant diferents projectes d’obra nova.

En el cas del mercat d’immobles de 2a mà, Amat Immobiliaris va realitzar un 3% més d’operacions i en  franges de preu més elevades, comprovant que les vendes per sobre dels 500.000 € va créixer un 10%

Les operacions per sobre del 1.000.000€ van ser superior a l’any 2019, de fet va ser un dels segments que més es va activar al sortir del confinament més estricte, perquè com indica la companyia,  la gent buscava sortir de la ciutat de Barcelona per tenir cases amb jardí privat, piscina i espais lluminosos i la tendència s’ha anat sostenint fins ara.

Podeu veure i llegir l’Informe de Mercat en el següent enllaç