qualita

Al setembre de 2016 es van començar a tenir uns primers i escarits indicis sobre la imminent aplicació per part d’Hisenda del Subministrament immediat d’Informació (SII) en la gestió de l’IVA. Amb poca informació, un termini d’activació extremadament curt i un ambient empresarial molt tens, a partir de març l’equip de Qualita, empresa associada a Sant Cugat Empresarial, s’enfrontava a una situació límit per a crear i instal·lar una solució sense fissures per a Oracle JD Edwards, efectiva a ni més ni menys que 30 clients, 8 versions, 4 plataformes diferents i 3 bases de dades abans de l’1 de juliol. 

 

Per a Manuela Vallejo, Dra. Financera de COAC: “Aquest ha estat un dels grans reptes als quals he hagut de enfrontar-me des que treballo al COAC, fa set anys ja. No només per a les adaptacions en els diferents sistemes de facturació, sinó també pels canvis en processos que implicava, el poc temps de què disposàvem, els canvis constants en la normativa i la coincidència en dates pel que fa a facturació trimestral i entrada en vigor”. Tot un repte davant el qual Qualita va estar a l’altura gràcies a “una comprensió absoluta de la problemàtica específica que patia el COAC “.

A Qualita ens agrada que la nostra gent es formi cada dia, experimentant projectes des de diferents perspectives – de vegades una mica fora de la nostra zona de confort – per a oferir una visió 360º que alimenta l’excel·lència i la complicitat entre els membres d’un equip. Que l’hi expliquin a la Montse Francès que va viure el projecte coordinant part de l’esforç amb tot l’equip qSII treballant amb Operacions, una immersió total lluny del seu habitual departament de Màrqueting i Comercial. S’entusiasma en recordar-ho “Després de molt esforç, pressió, tensió, moltes hores dedicades … em sento molt satisfeta d’haver pogut formar part d’aquest gran projecte. Coordinar a 30 clients i amb tan poc marge d’actuació no ha estat fàcil. Al meu entendre, la compayia i la professionalitat de tots, ha estat la clau de l’èxit. Per això dono les gràcies a tot l’equip qSII que ha estat brillant “.

Luzma Suarez, Consultora Funcional, coincideix en el repte i els resultats: “Hem treballat sense parar, ni tan sols els caps de setmana i en moltes ocasions sense dormir, però ha valgut la pena perquè els nostres clients avui estan declarant a l’AEAT. Hem registrat més de 250 mil factures enviades durant la primera setmana del mes de juliol”.

Objectiu aconseguit i un excel·lent exemple de cooperació a tots nivells. Ens vam quedar amb les paraules de Manuela Vallejo: “El sentiment d’equip, independentment de si es tractava de personal del COAC o no, ha estat realment el més gratificant, molt més que el resultat que hem pogut quantificar”.

Font: Qualita