HP Wolf Security s’inclou en els ordinadors i impressores, a través d’un ampli ventall de solucions de programari i serveis, que augmenten la protecció i la resistència en els dispositius

HP ha presentat HP Wolf Security, un nou portfoli de solucions que s’integren, tant en PC com impressores des del seu disseny, fins al programari de seguretat en els dispositius i serveis associats, per protegir els clients de les cada vegada més freqüents ciberamenaces.

Segons es desprèn de l’últim informe Blurred Lines & Blindspots d’HP Wolf Security, el volum global de ciberatacs ha augmentat un 238% durant la Covid, amb els hackers centrats en atacar als treballadors remots. L’informe també revela que els dispositius connectats a Internet, haurien rebut 1,5 atacs per minut a tot el món el 2020.

“Els treballadors del futur estaran més distribuïts que mai, això significa un major nombre de persones treballant des de múltiples llocs fora de l’oficina. Això obrirà noves i emocionants oportunitats de mobilitat, però també crearà noves bretxes i vulnerabilitats dels usuaris”, ha assenyalat Melchor Sanz, director de Tecnologia (CTO) d’HP. “La tecnologia del futur serà molt més segura per disseny i prou intel·ligent com per no limitar-se només a detectar amenaces, sinó per contenir i mitigar el seu impacte. HP Wolf Security és un nou model de seguretat per a dispositius, adaptat a les necessitats de futur de la feina”.

HP ha estat durant molt de temps líder en seguretat en PCs i impressores. A l’unificar l’oferta de seguretat de la companyia en una única plataforma per als clients, HP dóna resposta a la creixent necessitat d’explicar una robusta solució de ciberdefensa per als dispositius molt més completa i fiable.

Amb la mirada posada en els principis de Zero Trust, HP Wolf Security aprofita les tecnologies més avançades per reduir la pressió sobre el departament de TI. Des del firmware autorreparable, la detecció d’infraccions en memòria i la contenció d’amenaces a través de la virtualització, fins a la intel·ligència basada en el núvol. HP Wolf Security ofereix una protecció integral que redueix la superfície d’atac, permetent la recuperació remota dels atacs de firmware, millorant la recopilació de dades sobre amenaces i oferint alertes molt fiables.

El nou portfoli integrat d’HP Wolf Security ofereix les següents solucions:

  • HP Wolf Security per a la Llar: inclou un conjunt de funcions de seguretat integrades per a determinats PC de consum, així com el programari i els serveis HP Wolf Essential Security. HP Wolf Essential Security s’inclou en determinades impressores domèstiques.
  • HP Wolf Security per a Empreses: inclou un conjunt de funcions de seguretat reforçades de maquinari, que s’inclouen amb cada compra d’un PC professional, dissenyat per a organitzacions de totes les mides.
  • Dispositius, programari i serveis HP Wolf Pro Security per a petites i mitjanes empreses.
  • Dispositius, programari i serveis HP Wolf Enterprise Security per a empreses i entitats governamentals.