Per tal d’informar els establiments de restauració, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès organitza una sessió formativa per recordar i reforçar les mesures que cal adoptar per prevenir la transmissió de la Covid-19. La xerrada s’impartirà el dimecres dia 2 de desembre de 9 a 11h, de manera on line a través de la plataforma Google Meet. Les places són limitades i la inscripció es pot fer a través del formulari: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Un cop us inscriviu, us faran arribar l’enllaç per entrar a la sessió formativa. Des del PC l’entorn Google ja disposa de Google Meet i la connexió es pot fer sense cap problema. En cas de connectar-vos des de mòbil o tablet, caldrà que us descarregueu, de manera gratuïta, l’app Meet.

La sessió anirà càrrec de la consultora en seguretat alimentaria AFIA 2005 SL, especialitzats en les àrees de qualitat i seguretat alimentària, medi ambient i seguretat laboral. Explicaran, des d’un punt de vista pràctic, les mesures preventives vigents que garanteixen la seguretat del personal i de la clientela per evitar la propagació del virus. L’objectiu és que les persones assistents reconeguin quins són els riscos de transmissió i quines actuacions s’han d’adoptar (organització, higiene personal, neteja de les instal·lacions, manipulació d’aliments…) per fer de la restauració una activitat segura.

Als assistents se’ls emetrà certificat d’assistència a la sessió per tal d’acreditar la formació rebuda.

 

Actualització mesures COVID per a bars i restaurants a l’interior de centres comercials

En el marc del comitè tècnic del pla PROCICAT celebrat dimecres, es va acordar que les activitat de restauració en centres comercials s’assimilen al que es preveu per establiment comercial i per aquest motiu es poden acollir al punt 8, apartat 2 de la resolució SLT2983/2020, “També poden obrir al públic aquells establiments comercials que es trobin dins dels centres o recintes comercials i que comptin amb accés directe i independent des de la via pública, amb un aforament màxim del 30%”.

Per últim, informar que s’ha aprovat un annex al pla sectorial de la restauració incorporant la normativa vigent.