Sota el lema “ReThink Your Style” la firma japonesa associada estarà present a l’estand E30 on es podran veure novetats tecnològiques i aplicacions realment sorprenents.

Epson tornarà a ser protagonista al saló C! Print Madrid 2023, aquesta vegada a Ifema Madrid, amb una presència basada en el concepte “ReThink Your Style” que persegueix potenciar un canvi de processos, tecnologies i visió al sector de la impressió professional i el disseny. Per això, ha dissenyat un estand que sorprendrà els visitants del saló, alhora que els convidarà a ser partícips d’aquest canvi, d’aquesta necessitat de repensar, tant per l’oferta de solucions i aplicacions que inclourà com els acabats del mateix estand.

Però tot saló exigeix novetats i Epson no faltarà a la cita on presentarà per primera vegada a Espanya els nous productes i diverses aplicacions. Així, Epson reforça la seva posició al sector tèxtil amb una important millora de la seva impressora SureColor F2100 DTG (Direct To Garment, o impressió directa sobre peça confeccionada) incorporada a la seva nova SC-F2200.

Pensada per crear dissenys complexos en una gran varietat de peces, la SureColor F2200 utilitza l’avançada tecnologia de capçal d’impressió PrecisionCore MicroTFP d’Epson per proporcionar velocitats d’impressió i processament de dades més ràpides, cosa que dóna com a resultat un augment de la productivitat de fins a un 25% respecte a la seva predecessora, alhora que manté una qualitat d’impressió extremadament alta.

A més, permet la impressió de DTG & DTFilm a través del programari inclòs GarmentCreator2, que optimitza la qualitat de reproducció de línies fines i aconseguix una increïble precisió en la impressió de textos sobre teixit. Per a aquells interessats a conèixer com treballar el DTFilm amb tecnologia d’eficient, compacta i d’alta precisió d’Epson, Brildor (partner oficial de la firma) habilitarà unes hores de consultoria personalitzada a l’estand d’Epson durant els tres dies de fira.

“El DTG s’ha convertit en un gran desafiament al sector”, afirma Jordi Yagües, Business Manager Commercial & Industrial d’Epson Ibérica, “però aquest desenvolupament ofereix a les empreses que comencen la seva activitat i aquelles amb un volum de producció mitjà una opció molt rendible i flexible, juntament amb una qualitat excepcional, i la possibilitat d’ampliar producció fàcilment per donar resposta a necessitats futures».