logo sceAceccat, Catalonia Cloud Computing Companies Association, mitjançant el Cloud Show Room situat al Smart Comunity Trade Center de Sant Cugat del Vallès, ha signat un conveni amb Confimi Industria Digitale, un cluster d’empreses d’Itàlia que reuneix 28.000 compañias de l’àmbit de la indústria i la manufactura.

L’acord escrit permet a les dues associacions empresarials engegar iniciatives conjuntes en l’àmbit de la indústria 4.0. Els projectes, que s’aniran creant en el Cloud Show Room situat en el Smart Comunity Trade Center, han de servir com a base tecnològica i eina per donar impuls a l’economia tradicional i dirigir-la cap al camí de la innovació.

“Per a nosaltres es tracta d’un acord important que neix a partir de les línies estratègiques de la Unió Europea” explica Domenico Gàl·lia president de Confimi Indústria Digitale. “El fet de signar amb Confimi Itàlia per Aceccat suposa un gran pas i un clar avanç en innovació dirigit a la indústria europea per liderar l’avantguarda mundial en processos de digital economy” declara Ferran Doñate president de Aceccat.