L’empresa presenta la seva nova campanya: “Humanització Sanitària” sota el claim “Les emocions es vesteixen de ROBIN HAT”.

En aquesta ocasió RobinHat posa el focus sobre la marca, revelant nous projectes que s’estan desenvolupant per a aconseguir reforçar el seu objectiu d’innovar i humanitzar al sector sanitari amb l’elecció del color i estampat segons el nostre estat d’ànim i com la imatge dels professionals sanitaris transmet emocions a les persones del nostre entorn.

RobinHat, empresa destacada pel seu compromís solidari i mig ambiental.

RobinHat és l’empresa catalana que dissenya i elabora casquets estampats per a professionals sanitaris que ha saltat de la venda de proximitat a distribuir més de 250.000 unitats en gairebé una vintena de països.

L’empresa creada l’any 2015, s’ha consolidat durant l’etapa de confinament pel COVID19, com a referent en la fabricació de màscares higièniques de tela rentables i reutilitzables confeccionades a Rubí, seguint la normativa UNEIX 0065-2020 i la Directiva Europea CWA 17553. Garanteixen la respirabilitat, reutilització i filtració de partícules.

En el moment més crític de l’inici de la pandèmia, van gestionar més de dos milions de màscares lliurades gratis a residències, centres hospitalaris i col·lectius socials, amb l’ajuda de 22 mil voluntaris, el resultat d’aquesta experiència es tradueix ara en ROBIN MASK.

La seva col·laboració solidària continua amb nombroses entitats com a Fundació Elena Barraquer, Hospital Sant Joan de Déu, Creu Roja, Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), Donam’a- les i nombrosos Ajuntaments de Catalunya.

15è CONGRÉS NACIONAL D’INFERMERIA QUIRÚRGICA, els dies 12, 13, 14 i 15 d’abril, en format online.

Sota el lema “Evolució Humana des d’una R-Evolució Infermera”, es desenvolupa el programa científic mantenint les Temàtiques seguretat del pacient, humanització i continuïtat de les cures en el procés quirúrgic, recerca, desenvolupament i capacitació infermera, legislació, especialitat quirúrgica, la innovació en quiròfan, intervencions fora de l’àrea quirúrgica, pacient oncològic, cirurgia menor,… actualitzat amb els continguts de les experiències viscudes en aquest any tan especial en el qual les infermeres quirúrgiques han atès pacients afectats per la Covid 19 i com això ha servit per a desenvolupar eines de formació i gestió innovadores, així com nous treballs de recerca que reflecteixin la nostra realitat assistencial i evolució professional i personal.

Més informació