viaempresa-71112Totmedia, empresa editora de VIAempresa, el diari empresarial de Catalunya, ha estat guardonada amb el premi a la millor empresa editorial. Un reconeixement que tindrà lloc el pròxim 27 de maig a la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, que un any més premia les millors publicacions en aquesta llengua.

Aquest cop, per primera vegada els guardons els entrega la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, creada recentment i que agrupa les tres entitats del sector: els editors de revistes i digitals (APPEC), l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), i els Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC).

Els premis, seleccionats entre una setantena de candidatures, estan formats per diverses categories. En el camp de millor empresa editorial, Totmedia ha rebut el reconeixement per la seva aposta pel “creixement, la innovació, la diversificació, la reconversió i la digitalització dels seus mitjans en una època de crisi econòmica i de model dels mitjans de comunicació. Ho ha fet creant nous llocs de treball, apostant per nous mitjans d’àmbit nacional i creixent al territori”. Totmedia és el grup de comunicació multicanal de Sant Cugat del Vallès que edita, produeix i gestiona el TOT Sant Cugat, el Diari de Sant Cugat i ElSingular; a més a més de VIAempresa.

La resta dels premiats

La Nit de les Revistes i la Premsa en Català també reconeixerà la tasca de la revista valenciana Saó, el setmanari penedesenc El 3 de Vuit, el mensual gratuït La Borrufa i el diari digital delCamp.cat com les millors publicacions de l’any. La capçalera digital de cultura Nuvol.com rebrà una menció especial com a mitjà digital; mentre que la recent creada revista digital esportiva Fosbury recollirà el premi a la millor nova publicació, recollint el relleu de VIAempresa, que el va obtenir en l’edició anterior. Finalment, la revista Girones rebrà el reconeixement al millor reportatge pel treball “Immigració i barraquisme”.

Font: Via Empresa