send2sign és la solució que optimitza els processos de signatura electrònica

A Qualita saben que la gestió de signatura de documents és una dificultat per a les empreses, per això, s’han associat a Validated ID. Aquesta tecnologia aporta les garanties jurídiques i legals que requereix l’acte de signatura.

Gràcies a ViDSigner, la companyia associada a Sant Cugat Empresarial, ha creat la seva pròpia solució per a la Gestió de Processos de Signatura Digital. Amb send2sign podem signar documents Microsoft Office i Adobe ràpidament. send2sign és un instrument útil i fàcil d’utilitzar per als professionals que formen part de l’empresa, i per als proveïdors i clients amb els que col·laboren. Aquesta solució agilitza la signatura de molts documents, com per exemple, contractes, ordres de compra, sol·licituds d’intervenció i altres. A Qualita es beneficien dels 3 tipus de signatura electrònica que aporta aquesta solució: la Biomètrica, la Remota i la Centralizada.

Qualita desenvolupa la solució per a la gestió de processos de signatura electrònica send2sign

Durant l’exercici fiscal de 2018 a Qualita s’han emès més de 700 comandes de venda i contractes de manteniment, a més de 200 ordres de compra. Gràcies a aquesta nova eina han evitat la impressió de més de 1.000 arxius.

La gestió de signatura dels documents impresos significava una dedicació de 245 hores a l’any. Gràcies a send2sign el 2018, el temps dedicat a aquesta feina s’ha reduït a 33 hores.

Al llarg del transcurs de l’últim any han estalviat un total de 5.000 €. Fins i tot descartant la previsió de creixement de Qualita, impediran el malbaratament de 25.000 € durant els propers 5 anys.