USTANI The Human School, es consolida com a escola de coaching a Sant Cugat amb l’atorgament de la més alta consideració internacional al ser acreditada com a escola de Coaching per la Federació Internacional de Coahing (ICF) amb el seu programa PHC / Professional Human Coach.

USTANI The human School, associada a Sant Cugat Empresarial, és l’escola humana especialitzada en el desenvolupament d’habilitats humanes a nivell corporatiu i la formació de coaching professional ubicada a Sant Cugat.

Ofereix servei a nivell corporatiu i a nivell individual en el desenvolupament humà de la màxima qualitat combinant la psicologia organitzacional i el Coaching tan individual com d’equips.

La nova edició del programa PHC / Professional Human Coach, arrenca el 14 d’abril, en un format de divendres tot el dia fins al mes d’octubre, on les persones aprendran tota la metodologia i la aplicabilitat del coaching professional amb una visió holística de la professió i especial focus en l’àmbit organitzacional.

Les empreses associades de Sant Cugat Empresarial, comptaran amb un descompte especial per ser membres de SCE per als treballadors  o persones interessades en participar del programa PHC / Professional Human Coach.

USTANI The Human School acreditada per la Federació Internacional de Coaching (ICF)