Reafirmant el compromís total amb la tecnologia d’impressió business inkjet, l’empresa associada Epson llança la nova sèrie d’impressores d’alt rendiment WorkForce Enterprise AM, amb dispositius de 40 a 60 ppm, que aporten noves opcions a la tecnologia d’injecció de tinta Sense Calor amb capçal piezoelèctric i donen resposta a necessitats no cobertes fins ara a l’oferta d’impressió business inkjet en mida A3.

Els nous equips incorporen un capçal dʻimpressió fix en línia, amb una proposta per al sector dʻempreses que requereixen velocitats dʻimpressió mitjanes i una oportunitat única per als seus partners de canal que ve a simplificar el procés de venda, assegurant que els clients tenen el producte que millor s’adapta a les seves necessitats, mentre donen resposta als seus requeriments en matèria de sostenibilitat.

La tecnologia d’injecció de tinta permet reduir el consum energètic en comparació amb la impressió làser, a més de suposar un impacte menor en espai a l’oficina amb un disseny compacte i lleuger. En aquest sentit, aquests nous equips ajuden a limitar els recursos consumits des de les fases de producció al seu enviament. La seva mida reduïda també comporta una fàcil integració a qualsevol oficina, estalviant un important espai; i amb els packs de tinta d’alt rendiment, es redueix l’ús de materials, la logística necessària en els enviaments, l’espai d’emmagatzematge i s’optimitza la gestió de residus al final de la vida útil dels consumibles.

Les noves WorkForce Enterprise AM representen un canvi significatiu a l’estratègia d’Epson per al mercat de la impressió i redunden en un gran suport al compromís de la companyia amb la sostenibilitat. El llançament coincideix amb la decisió de la multinacional japonesa de realitzar una transició completa cap a la injecció de tinta i finalitzar, així, la venda i distribució d’impressores làser a nivell mundial per al 2026.

Roger Bernedo, Head of Sales Office Print d’Epson Ibèrica, comenta: “La nova sèrie WorkForce Enteprise AM completa el nostre portfoli d’impressores business inkjet, amb solucions per a petits grups de treball i fins i tot màquines d’alta velocitat i elevada producció. Això vol dir que no importa el rol de l’usuari o la seva necessitat d’impressió, sempre tindrem un producte que encaixi a la perfecció amb els seus requeriments. A això cal afegir una completa gamma de serveis d’impressió gestionats (MPS) i solucions de gestió remota i monitorització (Print Admin, Epson Remote Services), que permeten introduir a l’empresa els conceptes de baix manteniment, alta qualitat, fiabilitat i un sistema d’impressió més sostenible”.