Junior1001La nova equipació del club, la Copa del rei i de la reina d’hoquei, una caminada de Sarrià a Sant Cugat i un sopar de gala de fi de festa, seran les principals activitat de l’aniversari.

El president del club, Rafael Espino, i la presidenta de la comissió del centenari, Amparo Sirvent, han presentat les activitats del Centenari previstes per aquest 2017. Han estat acompanyats de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i el secretari general d’esports de la Generalitat, Gerard Figueras.

Aquest dimarts 10 de gener s’han presentat a les instal·lacions del club les activitats previstes del Junior CF, associat de Sant Cugat Empresarial, en motiu del seu Centenari. Entre elles destaquen una sèrie d’activitats esportives, unes altres de caire més social i reconeixements institucionals.

Des de la vessant esportiva destaquen les candidatures del club a acollir la Copa del rei i de la reina d’hoquei, el torneig de veterans Barça-Espanyol-Junior o el Campionat de Catalunya de Pàdel. Així com les competicions ja tradicionals del club com el Pàdel Gran Slam, el campionat de pàdel Gran Slam infantil o el Trofeu Pere Massip de Tennis.

Rafael Espino, President del Junior FC, comentava que al Junior ens sentim com una gran família. “A més de guanyar i competir, eduquem i ensenyem en valors als més joves”. L’alcaldessa, declarava també que “El Club Junior va més enllà de l’esport. Gràcies a l’aportació d’entitats com el Junior, Sant Cugat és com és.”

D’altra banda, s’han programat una sèrie d’activitats més socials dissenyades expressament pel Centenari: la Caminada Sarrià-Sant Cugat que recordarà l’origen del club, la presentació del llibre del Centenari encarregat a Lluís Permanyer o el sopar de gala.

A més a més, el club a presentat la candidatura per la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya en reconeixement a la seva trajectòria com a club esportiu del país.

La Presidenta de la Comissió del Centenari, Amparo Sirvent, confessava que el seu objectiu és que “passat uns anys, la gent miri enrere i recordi el Centenari amb un somriure.”

Junior1001

 

Junior1002

 

Junior1003

 

Font: Junior CF