L’operadora de telecomunicacions catalana amplia fins a la temporada 2024-2025 el seu vincle com a soci tecnològic del Girona Futbol Club, que es va iniciar a finals de l’any 2020.

La companyia associada Parlem Telecom ha ampliat el seu vincle com a soci tecnològic del Girona Futbol Club fins a la temporada 2024-2025 amb l’objectiu de ser un partner clau en el procés de transformació digital del club.

L’acord incrementa el nombre de serveis de telecomunicacions que proporciona l’operadora catalana al club, contempla la connectivitat de l’àrea de premsa i de la unitat mòbil, així com la implantació d’un servei de wifi per als aficionats del Girona a l’anell de l’estadi de Montilivi.

El nou acord converteix també l’operadora de telecomunicacions en un dels patrocinadors principals del club gironí. D’aquesta manera, el logo de Parlem Telecom s’inclourà durant les properes tres temporades en la part posterior dels pantalons de l’equipació que lluiran els jugadors del primer equip masculí als partits oficials i en la seva equipació d’entrenament. El patrocini també preveu la presència de la imatge de Parlem Telecom a l’Estadi Municipal de Montilivi, al centre d’entrenament del Girona FC, a la sala de premsa o als canals digitals de l’entitat, entre d’altres espais.

L’impuls a la digitalització del club gironí contemplat a l’acord l’assumirà la línia de negoci Parlem Empreses de Parlem Telecom, que s’ha marcat com a objectiu la progressiva transformació digital de petites i mitjanes empreses catalanes, així com d’entitats esportives i culturals del país.