Ofereix un acompanyament expert, i mobilitza la expertise de professors de l’Esade Entrepreneurship Institute així com de professionals de renom en l’àmbit i de la creació d’startups.

Esade Creapolis amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat, posen en marxa el la 11ª Edició del Progama Empenta, dirigit a 10 startups de base tecnològica. Es tracta d’un programa de pre-acceleració de projectes i idees d’empreses recentment constituïdes o en procés de constituir-se i de fins a 3 anys de vida, amb seu a Catalunya i un fort component innovador.

La seva metodologia pròpia, àgil i flexible permet que els projectes es transformin en empreses, gràcies a l’acompanyament expert format per la expertise de professors de l’Esade Entrepreneurship Institute, així com de professionals de renom en l’àmbit i de la creació d’startups.

En acabar el programa, els participants tenen la oportunitat de presentar els seus projectes davant d’inversors durant la jornada Investors Day, on hi participa també la xarxa d’inversors privats Esade BAN, promoguda pel Club d’Emprenedors i Inversors d’Esade Alumni.

Aprofita la oportunitat de fer realitat el teu projecte i inscriu-te abans del proper 8 d’abril de 2022!

Més informació sobre l’Empenta

Inscriu-te aquí