Panoramis, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat d’Alacant, es reinventa i neix Panoramis Life & Business, un innovador complex empresarial de caràcter internacional de més de 25.000 metres quadrats que preveu la seva obertura al juliol de 2021, suposarà una inversió pròxima als 12 milions d’euros i generarà 1.000 llocs de treball directes i uns altres més indirectes. El projecte impulsat per l’actual concessionària de Panoramis, Digital Corner, i CustomSuits, la consultora alacantina fundada per NETWORKIA Business Center i Business World Alacant, especialitzada en la creació i gestió d’espais de treball flexibles, posiciona la ciutat d’Alacant com a destinació internacional de negocis. Panoramis Life & Business albergarà un espai de treball que combinarà perfectament el ‘treball’ i els ‘negocis’ amb una oferta complementària ‘d’estil de vida’ inspirada en l’esperit mediterrani.

El projecte que rellança Panoramis serà un gran espai de treball flexible que, a més d’incorporar oficines i espais coworking, fomentarà la implantació d’una nova oferta especialitzada comercial en una zona privilegiada enfront de la mar Mediterrània. Les actuals instal·lacions, de més de 25.000 metres quadrats, s’estan reconvertint i organitzant en nous espais de coworking, despatxos i oficines convencionals, un gran espai MICE, una terrassa panoràmica, espais polivalents, zona wellness, àrea de restauració i una sèrie de llocs d’oci que complementaran l’activitat empresarial desenvolupada en aquest nou centre. A més, el complex compta amb un pàrquing subterrani amb capacitat per a 500 places.

Panoramis Life & Business proposa un nou concepte, un espai que permeti als seus usuaris la possibilitat de treballar com es viu a la Mediterrània, gaudint de l’equilibri entre ‘business’ i ‘life’. Un lloc on les dues facetes es complementen i potencien mútuament, influint positivament tant a nivell personal com en l’efectivitat i l’ànim general de les empreses.