BEBUSINESS mainlogoEl nou esdeveniment del BeBUSINESS SANT CUGAT impulsat i promogut per la Cambra de Terrassa; l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, a través de la Fundació Sant Cugat Actiu; l’associació Sant Cugat Empresarial i ESADECREAPOLIS ha tingut una bona acollida del món emprenedor català. L’increment de l’oferta d’activitats destinades al públic emprenedor ha generat interès en el nou esdeveniment que tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 d’octubre en diferents espais de Sant Cugat del Vallès.

L’acte central del BeBUSINESS SANT CUGAT, la Jornada d’Emprenedoria amb un aforament de fins a 800 persones, enguany celebra la 8a edició. Aquest any reunirà ponents de rellevància entorn a la temàtica de les vendes. La conferència central anirà a càrrec d’Oscar Torres, director del programa B2B Management d’ESADE Business School, amb formació a la prestigiosa Harvard Business School. A més de la seva experiència professional en empreses com Cobega (Coca-Cola) i Nacional Motor (Derbi i Piaggio) que il·lustrarà com d’importants són les vendes pel creixement de les empreses. També presentaran els seus casos d’èxit les startups HolaLuz, Epsilon Technologies i Waynabox, que recentment ha estat finalista al South Summit 2016, la trobada de les 100 millors startups d’Espanya. La Jornada d’Emprenedoria finalitzarà amb una ponència a càrrec de CaixaBank sobre com adaptar els canals de venda a la nova manera de comprar dels clients.

Completen l’oferta d’activitats del BeBUSINESS SANT CUGAT, emmarcat en la temàtica de les vendes: el Concurs d’Emprenedoria “Ven el teu projecte!” i el Meetup “Com col·laboren startups i corporates per vendre més?”. A quinze dies per començar el BeBUSINESS SANT CUGAT ja només falta un 10% d’inscripcions per completar l’aforament de 150 assistents del Meetup. D’altra banda, l’interès que hi ha hagut per participar en el Concurs d’Emprenedoria, amb 35 candidatures rebudes fins al moment, ha propiciat que es prorrogui el període d’inscripcions fins al divendres 14 d’octubre.