Amb un mètode innovador en el camp de l’exploració muscular i articular per a esportistes, Biomotion Lab es converteix en la solució per a clíniques pedològiques de tot l’estat.

La unió de les clíniques Fisioclinic València, Tecnopeu i el nostre associat, l’agència de màrqueting e-deon.net ha donat com a fruit la franquícia tova amb més expectatives de creixement per a aquest 2019. Les tres empreses, que s’han unit per crear Biomotion Lab, ofereixen la solució definitiva per al sector pedològic amb un servei integral de formació contínua, accions de màrqueting i descomptes en productes.

‘L’experiència ens demostra que els podòlegs hem de ser bons en el tractament dels nostres pacients, però avui per fer créixer una clínica també es necessiten bons preus, formació contínua i coneixements de màrqueting’, explica Roberto Chaves, gerent de la clínica Tecnopeu. D’altra banda, Salva García, de Fisioclinic València, explica que ‘la formació és clau per oferir valor als pacients, el podòleg ha d’estar en constant formació per conèixer nous mètodes, tecnologies i les mil i una possibilitats que evolucionen constantment en el nostre sector’. Chaves i García són els responsables de la formació específica per a podòlegs que ofereix Biomotion Lab, mentre que l’agència de comunicació i màrqueting santcugatenca, e-deon.net, es responsabilitza de gestionar les campanyes de màrqueting de tots els franquiciats de Biomotion Lab.

‘Hem creat una franquícia singular que resol una mancança en el sector podològic’, declara Lluís Feliu d’e-deon.net, abans d’explicar que ‘des Biomotion Lab oferim formacions, descomptes i un servei en comunicació i màrqueting que garanteix que tots els nostres franquiciats destaquin entre la seva competència i millorin el seu posicionament en el mercat’.

Un altre dels puntals que garanteixen l’èxit de Biomotion Lab són els descomptes en productes distribuïts per les empreses Laboratoris Herbitas i Can Peu SL, que proporcionen descomptes exclusius als franquiciats. Aquests són els principals ingredients de l’èxit d’aquesta nova franquícia que s’ha marcat l’objectiu de tancar l’any amb més de 30 franquiciats a Espanya.

La franquícia Biomotion Lab s’està expandint i ja compta ja amb cinc franquiciats a Barcelona, ​​Mallorca, Madrid, Osca i València. Tots ells tenen l’exclusiva en les seves zones i gaudeixen dels descomptes en materials d’ortopodologia de Laboratoris Herbitas i Can Peu SL, de les formacions en el camp de biomecànica (impartides a Barcelona i a València) i de les accions de màrqueting que gestiona l’equip de professionals de l’agència e-deon.net.