Un dels serveis que ofereix l’empresa associada Teca Sàbat a tots els seus clients és el càtering particular. Un tipus de càtering totalment personalitzat a les necessitats i a les característiques de cada sol·licitud al gust del consumidor.

Hi ha dues modalitats de càtering particular amb el qual treballa l’equip de la Teca Sàbat: el càtering per emportar i el càtering integral.

Menjar preparat de les nostres botigues
El menjar preparat és aquell que el client pot trobar a les dues botigues de la Teca Sàbat de Coll Favà i Ribatallada. L’usuari pot anar a escollir des del primer plat, el segon plat, uns aperitius i/o un plat principal que necessiti pel dia a dia tant per dinar com per sopar. També, hi ha la possibilitat d’emportar-se un fantàstic menú setmanal que varia cada setmana.

Càtering per emportar
El càtering per emportar està pensat pels clients que tenen la previsió de fer un dinar, un sopar, un aniversari o una reunió d’amics. En aquest tipus de càtering per emportar, el client ha de fer una comanda amb una previsió mínima de 72 hores a les botigues de la Teca Sàbat.

D’aquesta manera, com es tracta d’una comanda important el personal de la Teca Sàbat té el temps necessari per tenir-ho tot a temps per l’acte del client. Es tracta d’un tipus de càtering molt dinàmic que permet organitzar una trobada en pocs dies, consultant la nostra pàgina web els plats per aquella mateixa setmana.

Càtering Integral
El càtering integral és un servei de de la Teca Sàbat que engloba tant els esdeveniments particulars com els corporatius i inclou serveis complementaris a la gastronomia com els cuiners, el personal de servei, el parament de la taula o qualsevol altre decoració adicional.

Els càterings integrals més sol·licitats pels clients són els aniversaris, els batejos, les comunions, les graduacions, i altres festes familiars com els nadals, les revetlles, les diades i els festius de tradició. Sempre tenim en compte quin pressupost té el client i es realitza una proposta de menjar més serveis complementaris o simplement només el menjar.

María López, cap d’administració i de comunicació i marketing de la Teca Sàbat, explica que “ens adaptem a les necessitats dels nostres clients oferint serveis de càtering de manera personalitzada adaptant-nos a l’espai escollit, al seu entorn i al tipus d’acte que sigui”.

La Teca Sàbat disposa d’un gran equip de professionals a domicili que aporta al servei de càtering particular tota la càrrega de saviesa provinent d’una tradició que segueix l’esperit de qualitat i professionalitat que distingeix a aquesta empresa.

“A casa, al lloc on ens digui el client, petits càterings amb els amics, sigui quin sigui el servei sol·licitats de delivery preparem un servei de càtering per cobrir totes les seves necessitats. Sempre ens adaptem a la personalització de la proposta de cadascun dels nostres clients perquè només tinguin que encarregar-ho i gaudir del menjar”, conclou María López.