Vivim temps de canvi, als què ens estem adaptant ràpidament a noves formes de treballar. Estem a casa, per tots. I aquesta sobtada situació ha pogut provocar que no disposem d’un entorn domèstic adaptat amb totes les solucions necessàries per a un Treball efectiu. A més, convivim també amb els més joves de les famílies, els quals també necessiten mantenir la continuïtat en els seus processos d’aprenentatge i, per això, requereixen també de solucions pràctiques.

La tecnologia ha esdevingut un dels aliats per a què aquesta situació pugui desenvolupar-se de la millor manera possible. Epson està amb tu i t’ofereix solucions ideals per a ajudar-te al teletreball i el teleaprenentatge a casa teva. Les solucions EcoTank incorporen tot allò que necessites per a la gestió de documents a casa, ajudant-te a estalviar fins un 90% en costos d’impressió i a digitalitzar els documents que necessitis enviar o arxivar.  Un dels seus grans avantatges és que t’oblides de cartutxos de tinta per sempre, doncs incorporen dipòsits reomplibles i amb la tinta inicial imprimiràs milers i milers de pàgines sense preocupar-te per canviar tinta.

I ara per ser soci de Sant Cugat Empresarial, tens una oportunitat única d’aconseguir la teva EcoTank ET-2715 a un preu exclusiu per a tu.

  • Utilitza el cupó descompte SCEECOTANK* en comprar aquest model a Tienda Epson (epson.es/tienda) i automàticament s’aplicarà aquest descompte. La teva EcoTank per 154,99 € (IVA i canon inclosos. El preu de venta a públic és de 278,59 €).
  • I si ja tens una impressora Epson de cartutxos, Epson també vol ajudar-te amb un descompte d’un 15% en la compra de les teves tintes. Per a això, utilitza el cupó descompte SCETINTA*

Oferta vàlida a la Tienda Epson (online, www.epson.es/tienda) fins el 30 de juny de 2020.

Despeses d’enviament gratuïtes si la comanda és superior a 25 €.

* Només és possible bescanviar un codi per comanda.