Nombrosos arxius de disseny 3D estaran disponibles gratuïtament per accelerar la producció de peces crítiques.

HP i la seva comunitat global de fabricants digitals estan mobilitzant els seus equips d’impressió 3D, la seva tecnologia, la seva experiència i la seva capacitat de producció per al desenvolupament de peces crítiques per combatre la pandèmia de la COVID-19.

Ja s’han lliurat més de 1000 peces impreses en 3D als hospitals locals. Els centres d’I + D en 3D d’HP a Barcelona, Espanya; Corvallis, Oregon; San Diego, Califòrnia; i Vancouver, Washington estan col·laborant amb socis de tot el món en un esforç coordinat per augmentar la producció i satisfer les necessitats més urgents. Les aplicacions inicials que s’estan validant i finalitzant per a la producció industrial inclouen màscares, protectors facials, ajustadors de màscares, hisops nasals, obridors de portes amb mans lliures i peces de respiradors. HP també està coordinant amb organismes governamentals, sanitaris i industrials de nombrosos països per garantir un enfocament sincronitzat i eficaç.

“HP i els nostres socis de fabricació digital treballen sense parar en la batalla contra aquest virus sense precedents. Estem col·laborant a través de les fronteres i les indústries per identificar les peces més necessitades, validar els dissenys i començar a imprimir-los en 3D”, comenta Enrique Lores, president i director general d’HP. “El nostre més profund agraïment a tots els nostres empleats, socis clients i membres de la nostra comunitat pels seus incansables esforços per donar suport als professionals mèdics que s’exposen diàriament per a ajudar a altres a superar aquesta malaltia”.

La impressió en 3D de peces mèdiques per ajudar a contenir el COVID-19

La xarxa global de socis fabricants d’HP treballa per garantir que els hospitals de totes les regions del món puguin accedir a peces mèdiques impreses en 3D amb els estàndards de qualitat i seguretat adequats.

Algunes de les primeres aplicacions que s’estan validant i produint inclouen: mascaretes, obridors de porta amb mans lliures, protectors facials, ajustadors de mascaretes i peces de respiradors.

HP impressió 3D

Dissenys oberts al públic 

HP i els seus socis posaran a disposició del públic en general, els arxius de disseny validats de moltes de les peces que no requereixen un acoblament complex en aquest lloc web per a la seva descàrrega.

Els dissenyadors i innovadors de 3D que vulguin unir-se a la batalla contra la COVID-19, podran contribuir amb noves aplicacions i idees en aquest lloc web.

Font: HP