La companyia NETWORKIA ha obert un nou espai a Madrid, NETWORKIA CUZCO, ubicat al districte de Cuzco, la zona comercial i financera per excel·lència de Madrid.

Aquest nou espai de treball compta amb 1700 m2 i té una capacitat de fins a 220 llocs configurats en 30 oficines, totes elles amb llum natural.  Els espais es distribueixen en zona de coworking, meeting & coffee àrees, 6 sales de reunions, oficines individuals i despatxos de fins a 60 persones. A més, el centre disposa de pàrquing propi en el mateix edifici. Amb accés directe des del carrer Poeta Joan Maragall (abans denominada Capitán Haya ) gaudeix d’una visibilitat i accés excepcional que el converteixen en una de les propostes més interessants per a emplaçar una empresa en aquesta part de la capital:

Primer, per la seva immillorable ubicació on s’uneixen negocis, instal·lacions esportives, gastronomia i una àmplia oferta comercial..

Segon, per les seves magnífiques instal·lacions pensades i dissenyades perquè empreses i professionals convisquin com peix a l’aigua. A més dels despatxos privats, el centre compta amb espais comuns dirigits a reunir-se, distendre’s, innovar, en definitiva, crear comunitat per facilitar i impulsar el dia a dia dels seus usuaris. Per a això, la companyia ha aprofitat les avantatges que ofereixen les últimes tecnologies, per exemple a través de la instal·lació de phone box i equips audiovisuals interactius.

I tercer, cada vegada les grans corporacions estan buscant deslocalitzar part dels seus equips per fomentar la innovació i NETWORKIA Cuzco compta amb espais per a albergar grans equips de persones connectats amb la millor tecnologia i posant innombrables recursos al seu abast.

Aquest últim moviment porta a NETWORKIA a gestionar un total de més de 8000m2 de Business Center repartits a Madrid entre els workspaces de la Morajeja, Gran Via i Cuzco i a Barcelona entre els centres de negocis de Portal de l’Àngel i Passeig de Gràcia.