L’aliança amb la firma de gestió d’actius líder a Europa reforça el compromís de Banc Sabadell per continuar liderant els índexs d’experiència de client.

Banc Sabadell ha tancat la seva aliança estratègica amb Amundi per impulsar el negoci de fons a Espanya. L’operació anunciada el gener d’aquest any ha rebut les autoritzacions reguladores pertinents, i suposa l’adquisició per part d’Amundi del 100% de la gestora del Sabadell per un import de 430 milions d’euros1.
El tancament definitiu de l’operació genera una plusvàlua per a Banc Sabadell de 349 milions d’euros, la qual cosa reforçarà la seva posició de capital amb 43 punts bàsics en la ràtio Common Equity Tier 1 (CET1) fully-loaded.

Sabadell Asset Management és una de les gestores d’actius de referència a Espanya, amb 21.000 milions d’actius sota gestió, dels quals 16.100 milions corresponen a fons domiciliats a Espanya.

Llançament d’Amundi Funds Protect 90

En el context d’aquesta nova etapa, Banc Sabadell llança el seu primer fons Amundi, en aquest cas Amundi Funds Protect 90, F.I. A través d’aquesta proposta, Banc Sabadell aporta l’experiència, capacitat i mitjans d’Amundi a l’oferta de productes per a la xarxa de Banc Sabadell. Es tracta d’un fons que busca protegir l’estalvi i que, a més, permet d’invertir de manera molt flexible, cercant la generació de rendibilitat.

Aquest fons té el 90% de la inversió completament garantida pels propis recursos de Amundi S.A. Això fa que el partícip tingui limitades les seves pèrdues en el 10% de la seva inversió inicial.

El director general de Sabadell Espanya, Carlos Ventura, indica que “a través d’aquest acord detectarem les millors oportunitats d’inversió per als nostres clients, ja que sumem l’experiència internacional d’Amundi per cobrir totes les seves necessitats. A més, aquest és un exemple del compromís real i sòlid en la inversió sostenible, i estem segurs que proporciona la millor experiència per als nostres clients”.

Font: Banc Sabadell