Aquest dimecres l’associada Amat Immobiliaris, ha presentat en roda de premsa l’11è Informe de Mercat Immobiliari a l’oficina/Boutique Amat.Luxury de Barcelona, on s’han exposat les dades extretes per Amat de 2023 en relació al lloguer, la venda de segona mà, la venda d’obra nova i el sector immobiliari de luxe a Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Sant Just Desvern i entorn.

Guifré Homedes Amat, Director General d’Amat Immobiliaris, ha conduït l’acte juntament amb la intervenció de les Co-Conselleres, Immaculada i Joana Amat, en el torn obert de preguntes on els periodistes assistents s’han interessat sobretot per la situació del lloguer a Barcelona i Ley de la Vivienda que havia d’entrar en vigor aquest 13 de març, però s’ha endarrerit fins divendres.

La implementació dels Fons Next Generation destinats a la transformació energètica ha estat un dels aspectes que Homedes ha destacat. “Un fracàs absolut de país”. Així ho percep, que creu que s’ha desaprofitat una ocasió excepcional a causa d’un “interès molt baix tant del sector com de la societat en general”.

Amat Immobiliaris presenta el seu 11è Informe de Mercat Immobiliari

El Director General d’Amat, creu que no hi hauran grans canvis al 2024. El que sí seguirà igual és que el mercat de lloguer continuarà amb molt baixa oferta i ha catalogat la nova llei com a “mal gestionada” i que tindrà “poc impacte en l’accés a l’habitatge” i “exclourà els més vulnerables”.

L’acte ha finalitzat amb un esmorzar amb els mitjans assistents on han acabat de compartir dades i impressions.

11è Informe de Mercat Immobiliari