El programa té com a objectiu augmentar la representació de les dones en els consells d’administració de les empreses i en els càrrecs de direcció executiva.

CaixaBank fa un pas més en el seu compromís amb la igualtat de gènere i s’adhereix al programa internacional Target Gender Equality (TGE) promogut pel Pacte Mundial de Nacions Unides, que té com a objectiu augmentar la representació de les dones en els consells d’administració de les empreses i en els càrrecs de direcció executiva.

Com a integrant d’aquest programa, l’entitat es compromet a seguir avaluant el seu acompliment en matèria d’igualtat de gènere, establir objectius empresarials ambiciosos i adoptar mesures per abordar les barreres a la igualtat de gènere.

Actualment, CaixaBank compta amb un 41,3% de dones en posicions directives i un 40% de dones al Consell d’Administració, un dels percentatges més alts del sector. A més, s’ha compromès a seguir avançant en aquest aspecte i assolir el 43% de dones en càrrecs directius l’any 2021.

El Pacte Mundial de Nacions Unides ha impulsat aquest programa en 19 països i en un primer moment compta amb més de 170 empreses compromeses. A Espanya, on s’han unit 37 organitzacions, el programa està liderat per la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial i compta amb el suport de l’Institut de la Dona del Govern d’Espanya i la CEOE com a membres de la Coalició d’Experts.

Font: CaixaBank