La sèrie d’impressores compactes de producció fotogràfica SL-D500 de la associada Epson s’ha convertit en un dels pocs dissenys a guanyar un Best of the Best Award, la màxima distinció en els premis Red Dot: Product Design 2023, una categoria que la companyia guanya per quarta vegada.

Epson Red Dot Design

En aquesta mateixa edició, Epson també ha rebut distincions Red Dot a cinc models d’impressores d’injecció de tinta, un robot industrial, un projector i un model d’ulleres intel·ligents.

Disseny guardonat amb el premi Best of the Best: la sèrie SL-D500 d’impressores compactes de producció fotogràfica

El disseny d’aquestes impressores de producció fotogràfica compactes i lleugeres ofereix una gran flexibilitat d’instal·lació a les botigues on l’espai és limitat, ja que es poden apilar fins a tres unitats. A més, el seu funcionament mitjançant accés frontal permet instal·lar-les fins i tot en prestatgeries i taulells estrets. L’impacte mediambiental es minimitza en fer servir una carcassa que conté resina reciclada i ampolles de tinta en lloc de cartutxos de tinta, cosa que es tradueix en menys envasos i altres residus.

Models guanyadors del Red Dot Product Design:

● Impressores portàtils de rebuts TM-P20II i TM-P80II

Aquestes impressores portàtils de rebuts són ideals per a aplicacions de venda al detall, hostaleria, entrega de paquets i lectura de comptadors.

● Impressora d’etiquetes compacta TM-L100

Aquesta impressora d’etiquetes compacta és ideal per a la gestió de comandes i l’etiquetatge d’aliments a restaurants i botigues, especialment quan es tracta de lliuraments a domicili o menjar per emportar. El seu disseny llis i elegant fa que sigui fàcil de netejar i perfecta per al seu ús a qualsevol lloc on es manipulin aliments.

● SureColor SC-T7700 i SC-P8500

Aquestes impressores de gran format estan dissenyades per a aplicacions CAD, fotogràfiques i POP. Amb una profunditat de 500 mm, aquestes unitats poden instal·lar-se fins i tot en espais estrets en magatzems del darrere de punts de venda.

● Impressora de tiquets TM-m30III

Aquesta impressora de tiquets per a punt de venda es pot fer servir des d’un smartphone o tablet. El seu disseny elegant en forma de cub s’adapta a qualsevol entorn, des d’elegants botigues fins a botigues de conveniència.

● Sèrie LQ-690II i sèrie LQ-780 d’impressores matricials d’impacte (SIDM)

El disseny depurat d’aquestes impressores SIDM maximitza l’eficiència de l’espai d’oficina, ja que el perfil prim permet la instal·lació fins i tot en taulells estrets.