conveni-uab-santcugatSant Cugat i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) assessoraran i acompanyaran 13 projectes d’emprenedoria en el marc d’una nova edició del programa YUZZ. Aquest és l’objectiu del conveni formalitzat aquest dijous que busca posar en valor l’experiència local en promoció econòmica i el potencial dels estudiants del campus universitari.

La vicerectora de qualitat en la docència i ocupabilitat de la UAB, Glòria Gonzàlez, que l’acord servirà per donar sortida a l’experiència acumulada a la ciutat en l’àmbit econòmic amb la formació i empenta dels estudiants universitaris.

El tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ha explicat que aquest és el primer pas d’una col·laboració que, a mesura que es desenvolupi, donarà fruits que beneficiaran les dues parts.

L’anunci del conveni s’ha fet aquest dijous en la sessió inaugural del YUZZ que enguany comptarà amb 16 joves santcugatencs al seu programa. En total, seran 900 els emprenedors seleccionats als 41 centres repartits per tot l’Estat espanyol que rebran formació per convertir una idea en un projecte viable.

Font: Cugat.cat