Sieuzac aterra a la companyia amb una gran experiència i coneixement en fragàncies occidentals

Eurofragance, empresa creadora de fragàncies, amplia el seu equip de perfumistes per al segment de Fine Fragrance amb la incorporació de Lucas Sieuzac. Sieuzac, prové d’una dinastia de perfumistes francesos i compta amb més de 25 anys d’experiència en el sector. A més, la seva experiència laboral s’estén a diferents territoris el que li ha dotat d’un ampli coneixement dels mercats europeus i nord-americans.

De l’experiència professional de Sieuzac destaquen empreses com Florasynth-Paris & Grasse, Créations Aromatiques i Symrise a París o Cosmo International Fragrances a Miami. Fruit del seu esforç, el 2013, va rebre el premi “Prix Lalique” del Centre de Luxe et de la Création en reconeixement al seu treball.

Ara arriba a Eurofragance i assenyala que “és una empresa que està en constant contacte amb el client i això és clau per crear fragàncies adaptades a les seves necessitats”. Per Sieuzac la creació de fragàncies “és l’art més complicat ja que es tracta de traduir emocions en olors i, per això, cal ser un apassionat del que fas“.

Lucas Sieuzac és una gran aposta i esperada incorporació a Eurofragance ja que aporta un gran coneixement en la creació de fragàncies per al segment de Fine Fragrance i formarà part de l’equip de perfumistes enfocats al mercat del Golf Aràbic. Aquí serà on podrà aportar les seves creacions a French perfumery i experimentar en les seves noves composicions amb les excepcionals matèries primeres de la zona d’orient mitjà tan presents a la paleta dels perfumistes d’Eurofragance.

Eurofragance, “Capturant sensacions” des de 1990

Eurofragance és una empresa internacional d’origen familiar dedicada al disseny i producció de fragàncies per a la perfumeria, la cura personal i de la llar. Va ser creada l’any 1990 amb el lema “Capturant sensacions”. Crea fragàncies úniques -en les que posa la seva creativitat, passió i coneixement- que es converteixen en un valor diferencial en els productes dels seus clients.