L’associada Epson Ibèrica anuncia el nomenament de Karl Angove com a nou Managing Director per a Espanya i Portugal. La responsabilitat del negoci a la Península Ibèrica se suma al seu càrrec actual de Vicepresident d’Epson Europe de Consumer & Channel, liderant la transició de la impressió domèstica cap a models més sostenibles, amb Epson EcoTank i ReadyPrint com a principals palanques del canvi.

Karl es va unir a Epson el 2018 com a Director Executiu de consum per a Europa Occidental, abans de ser nomenat Vicepresident el maig del 2019. En la seva etapa anterior, va ocupar càrrecs directius en diverses companyies tecnològiques al Regne Unit, França, República Txeca i Alemanya. Karl és llicenciat en comptabilitat i finances per la Universitat de Gal·les, està casat i li agrada viatjar.

Karl afegeix: “Assumeixo aquest nou desafiament de liderar Epson Ibèrica en un moment clau en què el nostre esforç i compromís com a companyia tecnològica global se centra en el desenvolupament d’una innovació més eficient, compacta i precisa, que millori la qualitat de vida de les persones i contribueixi a crear un món millor.

Com a companyia contribuïm a mitigar els efectes de laugment de costos energètics i la realitat climàtica. Sens dubte, tota la feina d’innovació realitzada per reduir la calor, minimitzar l’impacte mediambiental i el consum energètic i reduir de forma dràstica la producció de residus, ens situa com a partner tecnològic clau per a una transició responsable de les empreses i els consumidors”.

Epson Ibérica nomena Karl Angove nou Managing Director