nina-studioNinaStudio, l’empresa especialitzada en educació de la veu i en el mètode Pilates de la cantant i actriu Nina, rebrà el Premi Cambra 2015 a l’Empresa de Nova Creació en el lliurament d’aquests guardons el 18 de juny. La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha reconegut l’empresa santcugatenca, creada el gener de l’any passat, que ha esdevingut el primer centre de Pilates i veu a Catalunya i l’Estat espanyol. 

Amb 33 anys d’experiència artística i la seva formació com a logopeda, Nina ha desenvolupat un mètode específic d’entrenament integrat de cos i veu mitjançant l’aplicació del mètode Pilates i el seu propi sistema d’exercicis i maquinària. Nina Studio està orientat a tot tipus de persones, siguin professionals o no de la veu, i disposa de 14 màquines per desenvolupar classes de Pilates amb tres nivells diferenciats.

La fundadora de NinaStudio, Nina, és docent al màster de rehabilitació de la veu de l’Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona i imparteix cursos per a empreses i en les universitats Blanquerna i FUB sobre Pilates i veu.

El lliurament dels guardons tindrà lloc el proper 18 de juny al Centre Cultural de Terrassa, amb la presidència del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig. Una vetllada que també reconeixerà les empreses locals Manusa Gest i Integrated Service Solutions (ISS), que s’emporten els guardons en les categories de Trajectòria Internacional Consolidada i al Compromís i la Sostenibilitat.

Font: Cugat.cat