boehringersantcugatLa 28a edició dels premis de Periodisme en Medicina organitzats per Boehringer Ingelheim ha obert les inscripcions aquest dijous. Els premis estan dividits en tres guardons de 8.000 euros i tenen com a objectiu el reconeixement dels mitjans de comunicació en la divulgació dels avenços en la medicina.

Els premis de la farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, accepten un màxim de vuit treballs per autor publicats o emesos entre l’1 de maig de l’any passat i el 22 d’abril. Els guardons tenen diferents requisits per cada categoria:

-‘Periodisme imprès’: treballs periodístics publicats en un mitjà de comunicació imprès. S’ha d’enviar una còpia del treball en format PDF.

-‘Periodisme audiovisual’: treballs audiovisuals emesos en ràdio, televisió o en suport online. S’ha d’enviar una còpia en DVD o CD acompanyada d’un resum del guió del treball en castellà.

-‘Periodisme digital’: treballs escrits publicats en un mitjà de comunicació online o en un blog. S’ha d’enviar una còpia del treball en PDF i l’enllaç per accedir a l’article.

El formulari d’inscripció es pot fer des de la web dels premis, enviant un correu electrònic a la direcció secretariapremiobie@gmail.com o per correu ordinari.

Font: Cugat.cat