La startup de màrqueting digital ZiteMe posa a disposició dels associats de Sant Cugat Empresarial un servei Express per fer pàgines web en 72 hores per només 155€.

ZiteMe, la startup especialitzada en solucions lowcost de màrqueting digital per al comerç local, emprenedors, autònoms i pimes, va anunciar la posada en marxa d’un servei extraordinari per crear 50 pàgines web en 72h per només 155€.

El servei es posa en marxa com a mesura de suport per a tots els socis que formen part de Sant Cugat Empresarial i que s’estan veient afectats per la crisi sanitària i econòmica produïda pel Covid-19.

Les Webs Express, que poden contractar-se a través de la pàgina web www.ziteme.com i el telèfon: +34 644 845 726, estaran acabades i Online en 72 hores. A més, podran albergar una botiga Online bàsica de fins a 50 productes, tenint en compte que, per la seva naturalesa express, estan pensades per a negocis amb necessitats bàsiques i necessitats poc complexes.

El servei, que implica per a la companyia establir un descompte de més del 70%, està plantejat de moment per 50 petits negocis, pimes i autònoms de Sant Cugat, però, no es descarta que, depenent de la seva acollida, pugui oferir-se de forma indefinida i il·limitada.

Posar en marxa aquest servei de digitalització comporta un procés previ d’anàlisi que es pot fer de forma Online o bé a través d’una assessoria telefònica gratuïta amb especialistes de màrqueting digital, que realitzen un diagnòstic de la situació del negoci, propiciant un intercanvi d’informació valuosa que agilitza el plantejament i l’execució de la pàgina web.

Segons Xavi Bayle, CEO de la companyia: «En temps d’incertesa com aquests, estem convençuts que la millor decisió és seguir apostant per les oportunitats del món digital, invertint amb cap dels recursos indispensables per impulsar-la. Aquest és el nostre compromís i responsabilitat per combatre les seqüeles d’aquesta crisi sanitària i econòmica, de la qual, estem convençuts, tornarem reforçats».

Així doncs, la companyia assegura que seguirà treballant perquè el comerç local, autònoms i pimes segueixin construint la millor presència Online. Una assignatura pendent i urgent per a la majoria d’ells, ja que, segons els últims informes de la Cambra de Comerç d’Espanya, només el 30% de les empreses amb menys de deu empleats compten amb pàgina web, sent aquest tipus de micropimes el 94,8% de les empreses espanyoles en l’actualitat.

El propòsit de ZiteMe és ser l’aliat natural de les micropimes, així com innovar per oferir serveis que els facilitin la vida i els facin guanyar confiança cap a la digitalització del seu negoci. La startup amb seu a Sant Cugat, ja està atenent a més de 150 negocis de tota Espanya, entre els quals es troben restaurants, despatxos d’advocats, gestories, botigues de roba i calçat, laboratoris cosmètics, gimnasos i entrenadors personals, entre d’altres.