Aquest dimecres l’associada Amat Immobiliaris va organitzar un esdeveniment per als seus clients al Col·legi d’Economistes de Barcelona, amb l’objectiu de reflexionar sobre els darrers canvis introduïts per la nova Ley Nacional de la Vivienda, aprovada el passat 15 de març d’aquest mateix any.

Durant l’acte, es va aprofundir en les implicacions pràctiques de la nova Ley Nacional de la Vivienda a través de les intervencions de Carme Trilla, reconeguda autoritat en l’àmbit de l’habitatge a Catalunya, i Esther Vallès, cap de Patrimonial d’Amat Immobiliaris.

L’esdeveniment també va comptar amb la participació del Director General d’Amat Immobiliaris, Guifré Homedes, que va proporcionar una visió detallada de la situació actual del mercat de lloguer a Barcelona, Sant Just Desvern i Sant Cugat. Utilitzant dades destacades de l’informe de mercat del 2023 presentat recentment als mitjans de comunicació, Homedes va contextualitzar els reptes i oportunitats a les quals s’enfronta el sector.

Més de 80 clients d’Amat, juntament amb membres de l’equip Amat, van omplir la sala per participar en aquest debat clau sobre el mercat immobiliari.

debat Amat Immobiliaris

debat Amat Immobiliaris