L’acceleradora liderada per l’empresa de telecomunicacions associada Parlem Telecom, Parlem Ventures i Inveready, ha seleccionat en un pitch day els tres projectes emergents guanyadors de la seva segona convocatòria anual.

Les tres empreses triades, que han estat seleccionades entre catorze candidates, es troben en fase llavor (seed stage) i ofereixen solucions tecnològiques en diversos sectors: una eina per a experiències Phygital (Wipass), un reclutador virtual (Opground) i l’ús d’intel·ligència artificial com a assistent de màrqueting (Gretel). La tria l’ha efectuada un Comitè de Selecció on han participat els partners de Parlem Ventures: Cambra de Comerç de Barcelona, Mobile World Capital Barcelona, Fundació i2CAT i departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat.

Les 14 candidates -seleccionades entre els 40 projectes inicials que es van presentar a la convocatòria- han disposat de 5 minuts per presentar les seves propostes i cinc més per respondre les preguntes del jurat. El pitch day arriba després de cinc sessions de workshops i mentoratge en mans de grans professionals. Ara, un cop triades les tres guanyadores, en les properes setmanes, Parlem Telecom i Inveready valoraran la possibilitat d’invertir en els seus projectes. Concretament, cadascuna de les tres start-ups optaria a rebre fins a 50k € per part de l’operadora de telecomunicacions i 50k € per part de la gestora de Capital Risc. A més, també es contempla que les tres futures companyies estableixin aliances comercials amb el Grup Parlem Telecom.