L’empresa associada ROBIN HAT ha incorporat en el seu catàleg de productes tèxtils, mitjons estampats per a complementar el vestuari, els seus anomenats Robin Socks, originals i divertits perquè caminis per la vida trepitjant amb actitud.

Per a tots els públics, es presenten al seu e-commerce mitjons de fantasia: model mitja canya i model turmeller, amb estampats originals, colorits i amb dissenys propis by Robin Hat.

Seguint la campanya “Les emocions es vesteixen de ROBIN HAT”, enfoquen aquesta nova línia de producte com una aventura diària que comença amb un primer pas. Vestir-se al matí, tarda o nit amb uns mitjons estampats segons el teu estat d’ànim, t’empodera!

I si les teves cames necessiten un plus… Robin Socks Plus! Mitjons de comprensió, per relaxar i millorar el benestar de les cames durant el dia o la nit.

Per al sector empresarial que promouen la cultura del benestar als seus equips, s’ofereix els Robin Socks empresa, personalitzats amb el logotip de l’empresa o amb dissenys creats per a un esdeveniment com a reforç de branding.

Seguint la línia de sostenibilitat, han cuidat l’etiquetatge i el packaging, utilitzant material sostenible, eliminant el plàstic i minimitzant els residus en aquest producte.

Si us ve de gust aixecar-vos cada matí amb la millor actitud, vesteix els teus peus amb colors i amb diversió!

Prova’ls i descobreix l’efecte Robin Sock!
Les teves cames que quedessin a Sock!

DESCOMPTE 30% SOCIS SANT CUGAT EMPRESARIAL
Codi: HOLA30
Exclusiu per a tu! www.robin-socks.com

Oferta disponible fins al 30 de juny