Parlem Telecom i Inveready han posat en marxa aquest dimarts la 2a edició de Parlem Ventures, el programa d’acceleració d’startups nascut a principis del 2022 per atraure talent emprenedor vinculat al sector de les noves tecnologies de Catalunya, Illes Balears i País Valencià.

La iniciativa de l’operadora de telecomunicacions associada i de la gestora de Capital Risc, que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Fundació i2CAT, la Mobile World Capital Barcelona i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, busca promoure empreses emergents en fase “llavor” (seed stage) i prioritza aquells projectes que ofereixen solucions tecnològiques innovadores amb un model B2B (business-to-business).

Inveready i Parlem Telecom invertiran fins a 300.000 euros per impulsar tres empreses emergents que es triaran en un pitch day el proper 16 de desembre. En concret, cada startup guanyadora optarà a rebre fins a 50k € per part de l’operadora i 50k € per part de la gestora de Capital Risc.