BEST, APM Terminals y PortNou han incrementat les connexions per a contenidors reefer fins a més de 3.500 punts per a respondre a la demanda dels sectors hortofructícola, carni i farmacèutic.

El Port de Barcelona disposa ja de més de 3.500 connexions permanents per a contenidors refrigerats en els seus terminals que permeten donar resposta a la creixent demanda dels sectors hortofructícola, carni i farmacèutic. Les terminals de contenidors BEST i APM Terminals Barcelona i la multipropòsit Port Nou han ampliat, aquest any, el nombre de connexions elèctriques destinades als contenidors refrigerats el que ha permès incrementar un 71% el total de connexions reefer que ofereix el Port de Barcelona.

Així, la terminal de contenidors BEST, del grup Hutchison Port Holdings, ha passat de 1.600 a 2.750 punts de connexió l’últim juliol, fet que suposa un increment del 72%. La terminal reforça, així, la seva posició com a hub per a càrregues refrigerades, oferint als principals carregadors de productes farmacèutics i alimentaris un complet ventall de serveis relacionats amb la càrrega freda i situant-se com una de les terminals amb més connexions per a contenidors frigorífics de tot el Mediterrani.