La comercialització d’aquest nou xat corporatiu és un pas més de Parlem Telecom per consolidar-se com a operadora de telecomunicacions de referència dins del sector empresarial català.

L’operadora de telecomunicacions associada Parlem Telecom vol proporcionar a les empreses catalanes una solució tecnològica innovadora, accessible i econòmica per garantir una comunicació interna ràpida i eficaç entre tots els seus treballadors, inclosos aquells que no tenen gairebé nocions digitals. Per aquest motiu acaba de llançar al mercat Xategem, una app corporativa multiplataforma (Android, Apple, Windows, Mac) que busca ser l’alternativa legal i segura al WhatsApp dins de l’àmbit laboral.

L’eina impulsada per Parlem Telecom proporciona a les empreses un servei de xat fàcil i intuïtiu en un entorn digital segur (cada professional hi accedeix amb un password propi) i corporatiu (la plataforma adopta la imatge de la companyia). El llançament d’una eina d’aquestes característiques, que cap altra operadora de telecomunicacions estatal està oferint actualment als seus clients, vol suposar un impuls a la transformació digital de les pimes.

La companyia ha anunciat aquest dijous a través d’un comunicat que el nou xat empresarial es pot contractar sense necessitat de comprometre’s amb els serveis de telecomunicacions de l’operadora i que té un preu variable en funció del número de treballadors de cada empresa, ha estat desenvolupat per la prestigiosa companyia Zonetacts. Aquesta empresa és la responsable de crear Chatforce.tech, el motor de software que s’ha emprat per Xategem i que ha estat reconegut els últims dos anys per diverses institucions i entitats, com la Cambra de Comerç de Barcelona, l’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona), l’AEEG (Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona) o els Premis Cactus.