L’associada TECHMA Business School, una escola de negocis especialitzada en Tecnologia i Management, ofereix dos cursos interessants de 8 hores.

🌟 People Power: Transforma el teu equip en la clau de l’èxit 8 hores amb Enric Soler, Director de Persones i Organització HQ a MANGO! 🌟

Inscriu-te en aquest curs intensiu de 8 hores organitzat per Techma Business School i que serà impartit per Enric Soler, Director de Persones i Organització HQ a MANGO. Es centrarà en les estratègies més innovadores i efectives per transformar la gestió de persones en el nostre entorn laboral actual.

Reserva “8 Hores amb Enric Soler” al teu calendari. Junts, aprofundirem en com adaptar les nostres pràctiques per liderar amb èxit el canvi en un mercat global i dinàmic.

Si ets membre de Sant Cugat Empresarial, tens un preu especial. Pregunta’ns! No perdis l’oportunitat de participar! Inscripcions a: https://techmabs.com/short-track-people-power-transforma-a-tu-equipo-en-la-clave-del-exito-streaming/ o sol·licita més informació a info@techmabs.com.

Sessions: 18, 20, 25 i 27 de juny de 18:30 a 20:30h. Format: Streaming

Curs Techma

 

Enamora amb la teva marca amb Lovebrand

Inscriu-te a aquest curs intensiu de 8 hores organitzat per Techma Business School i que serà impartit per Luca Dell Oro. Descobreix el poder de transformar el teu negoci amb Lovebrand, el curs definitiu en marketing i branding.

Aprèn a crear marques irresistibles que enamorin els teus clients i els converteixin en ambaixadors lleials. Amb estratègies innovadores i casos d’estudi reals, “Lovebrand” et proporciona les eines clau per al teu proper pla.

Impartit per Luca Dell Oro, qui ha estat directiu en diverses multinacionals a nivell global (Nestlé, Unilever) i emprenedor amb la creació de 5 empreses, actuant com a Business Angel i donant suport a startups innovadores.

Aquest curs t’orientarà pas a pas en la construcció d’una identitat de marca única i autèntica. No només vendràs productes, sinó que enamoraràs els teus clients!

Si ets membre de Sant Cugat Empresarial, tens un preu especial. Pregunta’ns! No perdre l’oportunitat de participar! Inscripcions a: https://techmabs.com/short-track-enamora-con-tu-marca-con-lovebrand-streaming/ o sol·licita més informació a info@techmabs.com.

Sessions: 1, 4, 8 i 11 de juliol de 18:30 a 20:30h. Format: Streaming

Curs Techma