Des de la Fundació Vinne, associada a Sant Cugat Empresarial, us volen proposar que a aquest Sant Jordi 2022 li afegiu un plus social.

És per això que us enviem un llistat d’opcions d’obsequis per a la vostra empresa que podeu adquirir a les entitats socials que treballen amb persones amb algun tipus de discapacitat o vulnerabilitat social i que formen part de la seva plataforma.

Us adjuntem els catàlegs de roses i objectes relacionats amb Sant Jordi de Fundació Portolà i de Galetes El Rosal en el que trobareu tota la oferta de productes i preus relacionats amb Sant Jordi.

Fundació Portolà Catàleg Sant Jordi

Fundació Portolà Catàleg Preus Sant Jordi

Catàleg El Rosal

Fora d’aquests catàlegs la Fundació Vinne us pot oferir el següent:

  • Roses de roba fetes a Fundació Rubricatus Preu: 5€ Decorada amb espiga (amb cada flor donem ocupació a dues persones amb diversitat intel·lectual i recuperem 15 grams de roba)
  • Capsa de Té de Teterum amb targeta personalitzada. Preu: 3,61€
  • Pack capsa de tres cerveses artesanes Casa Dalmases+ Galeta de Xocolata El Rosal. Preu pack: 20€
  • Ou de Pasqua de xocolata de Casa Dalmases. Preu: 6€/u Una part es destina a Projecte Luz de todos a Guatemala. Pot ser de xocolata amb llet o 70% de cacau.

Per a qualsevol dubte en la gestió de les vostres comandes podeu contactar amb la Lluïsa Esspin, directora de la Fundació Vinne. direccio@vinne.org