Logo SCE 2014 blau

L’Associació Sant Cugat Empresarial, compromesa amb els valors del respecte, el diàleg, la democràcia i la convivència, s’ha adherit en la jornada d’avui a la Comissió Independent per a la Mediació, el Diàleg i la Conciliació, impulsada pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), amb l’objectiu de trobar una sortida pactada a la situació política actual.

 

La Comissió insta al Govern de Catalunya i al Govern de l’Estat Espanyol, així com a tots els grups parlamentaris del Parlament de Catalunya i del Congrés dels Diputats que acceptin una mediació o conciliació que condueixi a:
 
– El restabliment del funcionament ordinari de les institucions d’autogovern de Catalunya, descartant per totes les parts, cap decisió immediata sobre el model polític organitzatiu.
 
– Crear una atmosfera per aconseguir la normal convivència amb el restabliment de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat a Catalunya a la situació anterior a les actuacions desplegades com a conseqüència de la convocatòria de l’1-O.
 
– El sotmetiment voluntari de les parts a un procés de resolució que es desplegui mitjançant una comissió independent de mediació, diàleg i conciliació.
 

Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial, ha senyalat que “és una bona iniciativa, que reforça els desitjos de diàleg i mediació”.