El panorama econòmic-empresarial ha canviat en qüestió de setmanes a causa de la ràpida propagació del Coronavirus. A Banc Sabadell creuen en les empreses com un factor clau per fer front a la crisi i enfocar cap a la recuperació. Ara més que mai, volen acompanyar a les empreses, a empresaris i treballadors.

En aquesta línia presenten una sèrie de podcasts en què, de la mà del periodista Toni Garrido, parlen amb empresaris i experts sobre la situació actual. Dubtes, opinions, iniciatives…

El prestigiós periodista entrevista a cada programa a un empresari o expert. En la conversa pretén descobrir com veu l’entrevistat la situació, què necessita en aquests moments i què està aprenent.

Les entrevistes es fan per videoconferència, com no podria ser d’una altra manera. Garrido connecta des de casa amb Genís Roca, president de RocaSalvatella, Jaume Llopis, professor d’IESE, Joan Tristany, director general d’AMEC, Jaume Ripoll, cofundador de Filmin, Rebeca Navarro, directora de Talent de Vodafone i Josep Ametller, fundador de Casa Ametller, entre d’altres.

Els capítols del podcast s’allotgen a la plataforma estardondeestes.com.