El Grup Parlem, associat a Sant Cugat Empresarial, inicia una nova etapa de solidesa i sanejament gràcies als bons resultats de l’exercici de l’any 2023 de les seves dues divisions principals de negoci: la de telecomunicacions i la de solucions per a empreses (cloud, ciberseguretat i digitalització). Aquestes dues línies han generat 45 M€, el que suposa un 92% dels ingressos totals del Grup i un EBITDA superior als 3 M€.

Pel que fa als resultats totals del Grup Parlem, l’exercici del 2023 reflecteix una facturació rècord de 49 M€. Aquesta xifra suposa un creixement del 34% respecte els ingressos de l’exercici del 2022, que van ser de 36 M€. El més significatiu és que, per primera vegada, Parlem ha aconseguit una rendibilitat anual positiva amb un EBITDA de més de 2 M€, el que significa una millora notable respecte el 2022, en el qual el Grup va tenir pèrdues per un valor de -2’2 M€.

Aquest creixement es deu a ‘les bones xifres de captació de clients’ a Catalunya i el País Valencià de les divisions de telecomunicacions i solucions tecnològiques per a empreses’, ha explicat Parlem en un comunicat.