Amb l’obertura de la nova oficina a la capital espanyola, l’agència d’hostesses, relacions públiques i protocol, associada a Sant Cugat Empresarial, reforça la seva estructura en el territori espanyol.

Market Development, agència referent en el sector dels esdeveniments i de la imatge corporativa, ha començat 2018, amb l’obertura d’una nova oficina a Madrid, continuant així amb el seu procés d’expansió. La nova oficina està situada al Passeig de la Castellana 179, un dels centres neuràlgics de negoci més importants de la capital, i s’afegeix d’aquesta manera, a la seu principal de la companyia, situada a Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

“L’obertura d’aquesta nova oficina a Madrid, és un pas molt important que s’emmarca dins de l’estratègia d’expansió de l’agència. Amb molta il·lusió, ampliem Market Development, per donar un millor servei als nostres clients “, assenyala Mónika Blasco, directora de l’agència.

La firma, que durant el 2017 va commemorar el seu quinzè aniversari, té com a missió principal, planificar, coordinar i implementar accions comercials elaborades específicament per a cobrir les necessitats de cada client. I per això disposa de personal altament qualificat per a tot tipus d’actes i esdeveniments protocol·laris, amb l’objectiu de representar la imatge de la seva empresa i donar suport a totes les accions.

Market Development ofereix a més, un servei integral de comunicació i relacions públiques 360º. “Volem ser la solució integral de comunicació, oferint serveis de màxima qualitat que s’adapten a les necessitats dels nostres clients. El nostre objectiu és el seu èxit “, remarca Blasco.

La companyia d’hostesses i relacions públiques, va tancar 2017 amb unes xifres formidables, donant suport a més de 500 esdeveniments i actes protocol·laris.