Activitats

Tribuna Sant Cugat Empresarial

TRIBUNA SANT CUGAT EMPRESARIAL

L’associació Sant Cugat Empresarial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i la Fundació Sant Cugat Actiu, organitza el Tribuna Sant Cugat Empresarial a fi de potenciar el foment de la dinamització del teixit econòmic associatiu de la ciutat i la seva interrelació amb el territori, assolint un major grau d’impacte i visibilització de l’existent.

+INFO

CONVERSES

‘Converses d’Innovació’ és una trobada a on els empresaris i professionals poden establir enllaços i crear sinèrgies entre ells. Amb format de debat entre dos convidats especials, el programa té una sessió de networking al programa, on els assistents poden debatre sobre els diferents aspectes dels diàlegs i conversar amb els seus protagonistes.

+INFO

Portes obertes SCE

VISITES EMPRESARIALS

Les Visites Empresarials organitzades per Sant Cugat Empresarial són activitats exclusives de networking per a que els associats puguin visitar les instal·lacions d’altres membres de l’Associació i conèìxer de prop el seu funcionament.

DINAR EN FEMENÍ

Amb la finalitat de compatir conèixement i orientat a dones empresàries i emprenedores en un ambient de “dinar informal”, amb un/a ponent que proposa a les assistents un debat. D’aquesta manera, a partir de diferents exercicis les participants poden compartir els diversos punts de vista i les eines per fer front a problemes concrets. Activitat periòdica.

RECONEIXEMENT A RSC EMPRESARIAL

La responsabilitat social a l’empresa és una combinació d’aspectes legals, ètics, morals i ambientals que, tot i que existeixi normativa al respecte, la seva integració en l’estratègia empresarial és, finalment, una decisió voluntària i un gest de convenciment de la pròpia empresa, i no pas per una imposició. És per això que Sant Cugat Empresarial i l’Obra Social “la Caixa”, impulsen la primera edició del Reconeixement a la responsabilitat social de les pimes.

D’IGUAL A IGUAL

La iniciativa d’igual a igual està adreçada a totes les empreses, associades o no, a Sant Cugat Empresarial i vol promoure la conscienciació de la importància que la prevenció de la violència masclista i familiar a les empreses és clau per al bon funcionament de l’empresa i la societat en general.
Si ets una empresa i estàs interessat, contacta amb info@santcugatempresarial.cat